L’Aligueta al Mare Nostrum

El passat divendres 15 de setembre, en el marc de les activitats que es fan per Santa Tecla, vam rebre la visita de l’Aligueta de Tarragona, element que forma part del seguici popular de la ciutat. Tots els alumnes d’Infantil i Primària van poder gaudir de les explicacions i balls que els portadors originals ens van oferir. Abans d’acabar l’activitat, alguns alumnes van poder experimentar emocionats la sensació de ser portador de l’Aligueta i de fer-la ballar al ritme de la música.

Colònies d’estiu 2017

Per a començar bé l’estiu, alguns alumnes van anar a les colònies d’anglès i esports que organitza el nostre Col·legi. Aquest any el lloc triat va ser la casa de colònies de Mas Saiol, al municipi de Moià, entre els dies 1 i 10 de juliol. A més de reforçar la llengua anglesa, van poder practicar diferents esports, fer tallers i manualitats, festes, piscina, excursions, jocs de nit, i altres activitats. A la galeria trobareu una selecció de fotografies que us mostraran una mica les activitats que es van dur a terme.

Sortida a la platja d’Educació Primària

El passat dia 20 de juny els alumnes de Primària del Col·legi van anar a la platja Llarga. La sortida forma part de les activitats que es duen a terme dins de la realització del programa SI, Salut Integral, i que promou els hàbits saludables a nivell d’alimentació, a nivell d’exercici físic i a nivell de gestió d’emocions. Els alumnes van poder gaudir d’un fantàstic dia de sol i platja, jugant, rient i banyant-se amb els seus companys, sota l’atenta mirada del professorat.

Sortida al Club de Vela Platja Llarga (1r i 2n d’ESO)

El passat dimarts 20 de juny els alumnes de 1r i 2n d’ESO van gaudir d’activitats de mar al Club de Vela de la Platja Llarga. La classe de primer van iniciar-se en el kayak i el windsurf, mentre que la classe de segon van navegar durant més de dues hores, provant diferents tipus d’embarcacions. Després van dinar a la platja i posteriorment van tornar caminant al Col·legi.

Us deixem amb aquest vídeo de l’activitat!

Bon estiu!

Exposició del Projecte “Els Robots” (2n d’EP)

El passat dijous 15 de juny , els alumnes de 2n de Primària van fer l’exposició del projecte davant els pares.

Durant els mesos que han treballat el projecte, els alumnes han après diferents aspectes del projecte triat:
– Definició de robot.
– Història dels robots.
– Tipus de robot.
– Lleis i principis de la robòtica.
– Experimentem amb els robots.

Amb la presència de les famílies van explicar tot el que havien treballat i els van mostrar uns robots que havien fet a l´aula o que van portar de casa.

Bombolles de sabó (P3 i P4)

El passat dijous, dia 15 de juny, els alumnes de P3 i P4 van experimentar i gaudir jugant amb bombolles de sabó; entre tots van compartir una divertida experiència al pati. L’activitat està relacionada amb l’Àrea de Descoberta de l’entorn.

Els alumnes d’Educació Infantil van a la platja

El dimarts, dia 20 de juny, per complementar el treball de l’Àrea de descoberta de l’entorn, els alumnes d’Educació Infantil van gaudir d’una jornada a la platja i per finalitzar van fer un pícnic al pati del Col·legi.