Activitats de Sant Jordi

Durant els dies previs a la diada de Sant Jordi, l’AMPA del Mare Nostrum i el Col·legi van organitzar una sèrie d’activitats per a tots els alumnes.
Els alumnes d’Infantil van poder gaudir del Donyet Contacontes i la seva particular llegenda de Sant Jordi. També, i conjuntament amb els alumnes de Cicle Inicial, van realitzar un fantàstic drac que decora bona part del passadís del Col·legi.
Els alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària van assistir a l’espectacle de màgia del mag Ramon Castell, que va fer les delícies dels nens amb els seus trucs increïbles.
Els més grans de Primària, 4t, 5è i 6è, van poder experimentar de la mà de la Companyia Passabarret amb diferents màquines, estris i aparells propis de l’espectacle del Circ.
La fotoperiodista Cristina Aguilar va explicar als alumnes d’ESO els secrets de la fotografia periodística, ensenyant detalls de la seva feina apassionant.
Totes aquestes activitats, més la venda de punts de llibre i la venda de roses de Sant Jordi per part dels alumnes de tercer d’ESO, van omplir la setmana d’il·lusió, cultura i entreteniment.