Fem un castell (Cicle mitjà de Primària)

El passat 28 de setembre, els alumnes de 3r i 4t de Primària van participar d’un taller on se’ls explicava el món dels Castells.
De manera lúdica i molt dinàmica, els alumnes van aprendre les parts dels Castells, el vestuari, la música castellera i altres elements característics d’aquestes torres humanes.
Els alumnes han conegut les colles castelleres i els valors que aquestes promouen, ja que fomenten i posen en manifest valors humans com el treball en equip, el compromís envers el col·lectiu, la tolerància, la solidaritat i l´esperit de superació entre d’altres.
Així doncs, l’activitat ha estat un bon exemple per a la canalla atès que l’activitat castellera és un bon exemple dels resultats positius que té l’aplicació pràctica de molts d’aquests valors en la vida dels infants.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.