Kid’s Lab (5è i 6è d’EP)

El passat dimarts, 17 d’octubre, els alumnes de 5è i 6è de Primària van participar en els tallers “Clever Foodies” del Kid’s Lab a la fàbrica BASF del complex petroquímic de Tarragona. Van dur a terme experiments “químics” per donar resposta a la pregunta clau de la recerca: Per què les fruites i verdures presenten colors diferents i són bones per a la salut? Aquestes activitats els animen a plantejar-se la composició dels aliments i els ensenyen mètodes per analitzar aquests productes vegetals. L’objectiu dels tallers és conscienciar sobre una bona nutrició i una dieta més sana mitjançant una experimentació independent i divertida.
Com a complement van visitar l’edifici dels bombers de la fàbrica i van fer un tomb per les instal·lacions en autobús.
Qui sap si aquesta activitat ha servit per descobrir alguna vocació futura!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.