Colònies a Món Serè (3r i 4t d’EP)

Els dies 19 i 20 d’octubre els alumnes de 3r i 4t de Primària van anar de colònies a Món Serè- Les piles.
Es tractava de propiciar que els nens i nenes tinguessis vivències estimulants i oportunitats de descobrir les seves inquietuds.. Mitjançant la realització de diferents activitats, en un ambient amable i de llibertat, els alumnes van poder gaudir de l’entorn, realitzant activitats de la descoberta d’aquest. També van realitzar jocs tradicionals, tallers sobre l’elaboració de les arbequines alhora que s’identificaven les diferents plantes aromàtiques que s’utilitzen en la realització de la conserva i una excursió a Biure, un poble proper de les Piles, on van realitzar una gimcana fotogràfica.
Compartir jocs, excursions i passejos, amb els companys i educadors, afavoreix la convivència i les bones relacions del grup.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.