Fem un arbre de nadal amb materials alternatius?

ACTIVITAT INTERDISCIPLINÀRIA REALITZADA A 6è D’EP

Arran de l’expressió escrita feta a classe del Conte de Nadal “Una cura nadalenca” hem realitzat una activitat interdisciplinària tenint com a fil conductor l’Arbre de Nadal. El desenllaç triat d’aquest conte va ésser l’ideat per Maria Zaballos. Durant la festa del dia 20 els alumnes de sisè en faran una representació amb mímica.
Un dels treballs que s’han proposat ha estat el de fer individualment un arbre de Nadal amb materials reciclats o materials alternatius. Amb tots ells, a la biblioteca, es realitzarà una exposició a la qual hi assistiran els alumnes dels altres cursos del Col·legi. En ella explicaran breument el procés d’elaboració, els materials emprats i podran contestar els dubtes que puguin tenir els visitants. També hauran de redactar a nivell escrit aquestes explicacions de forma organitzada i coherent.
I per a finalitzar i com a conclusió, a classe, parlarem i debatrem en relació a d’altres aspectes dels arbres de nadal, com per exemple si és més ecològic comprar un arbre artificial o comprar-lo natural, què es fa amb els arbres quan acaben les festes o d’on va venir la idea de guarnir arbres per Nadal.
Per cert: Quina creativitat la dels nostres alumnes de sisè! Quina bona feina!
Aquests arbres romandran exposats a la secretaria del col·legi fins dilluns 18 de desembre.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.