MAMT Pedagògic Box (3r d’EP)

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) s’apropa encara més al Col·legi amb el “MAMT Pedagògic Box. El museu a les teves mans”. Els alumnes de 3r de Primària han participat activament d’aquesta eina que dóna a conèixer les col·leccions del museu a través d’activitats específiques per a que els alumnes treballin l’art al centre escolar.
Els alumnes han rebut una capsa dedica al Tapís de Tarragona realitzat l’any 1970 per Joan Miró i Josep Royo, Amb aquest projecte els nens s’han familiaritzat amb aquesta obra i l’han treballat com un projecte interdisciplinari.
Aquest projecte de treball ha ajudat als nenes i nenes a pensar per ells mateixos, a investigar, a aprendre dels seus errors i dels seus encerts, i els més important, ajuda a treballar de manera cooperativa.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.