Conjugació verbal (6è d’EP)

Aquest curs 2017-18, els guanyadors de la prova de conjugació verbal de sisè d’Educació Primària han estat: Delfín Armora, Anna Artero, Albert Espallargas, Andreu Marco, Alba Montiel, Clara Papo, Guille Parisi, Guillem Pluvinet, Manuel Recio, Gisela Rodríguez, Nacho Tarrés i Maria Zaballos. Un nombrós grup, com es pot veure. Han fet palès un excel•lent domini d’aquesta part de la llengua, tant pel que fa referència al seu propi coneixement com per l’agilitat i rapidesa que van evidenciar en respondre sense equivocar-se les diferents preguntes.
El motiu de realitzar aquesta activitat, mig concurs mig prova oral, consisteix en arribar a assolir el coneixement a fons de la conjugació d’una forma lúdica, engrescadora i especialment motivadora.
Enhorabona a tots els guanyadors!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.