Projecte Pont

Els alumnes del Col·legi Mare Nostrum han participat durant la setmana d’una jornada solidària dedicada a Nicaragua. Es tracta de diferents activitats emmarcades en el “Projecte Pont” de la “Fundació El Sueño de la Campana” en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili.
Els alumnes de la Facultat de Ciències de l’Educació de la URV, que van realitzar una estada de tres mesos cooperant en diferents escoles de Nicaragua, ens han visitat per realitzar tallers i xerrades amb l’objectiu d’explicar als alumnes les seves vivències i experiències. Gràcies a aquesta jornada solidària mantenim viu el vincle afectiu entre el Col·legi Mare Nostrum i el centre educatiu nicaragüenc “Diviérteme y Aprendo”.
El cicle d’activitats es va tancar amb la realització d’un mural conjunt per enviar-lo als amics de Nicaragua.

Galeria de fotos

Bookmark the permalink.

Comments are closed.