CONEIXEM L’AJUNTAMENT DE TARRAGONA, 3r de Primària

El passat dimarts 20 de febrer, com a suport al treball per projectes de 3r de Primària referent al coneixement de Tarragona, els alumnes van tenir la possibilitat de visitar l’Ajuntament i conèixer de primera mà les instal·lacions.
El recorregut va portar els escolars de punta a punta de l’Ajuntament, passant per tots els departaments fins a acabar al saló de plens. Allà els van explicar com funciona un ple municipal i a partir d’algunes preguntes van seleccionar qui faria d’alcalde i de regidors. L’objectiu del ple va ser conèixer les funcions de la corporació municipal i fer diferents propostes de millora per a la ciutat.
Va ser una estada exhaustiva que va tenir com a finalitat acostar el consistori i el seu funcionament als nens.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.