Proves Cangur i visita de 4t d’ESO a l’IES Comte de Rius

El passat 15 de març, els alumnes de 4t d’ESO van participar en les Proves Cangur de Matemàtiques, que es van realitzar al Campus Sescelades.
En acabar, van visitar l’IES Comte de Rius. Primer els van fer una xerrada explicant-los els diferents itineraris a escollir, a la qual hi van participar alumnes que cursaven les diferents modalitats, entre ells tres exalumnes del Col·legi.
Posteriorment van tindre l’oportunitat de visitar les classes on els mateixos alumnes els van explicar la seva experiència i el funcionament d’aquestes. La visita va acabar amb un recorregut per les instal·lacions de batxillerat i dels diferents cicles formatius.
Va ser una experiència enriquidora i positiva pels alumnes, que en poc temps hauran d’escollir un centre on continuar els seus estudis.

Galeria de fotos

Bookmark the permalink.

Comments are closed.