Sant Jordi

Aprofitant la diada de Sant Jordi, l’AMPA del Mare Nostrum ha organitzat, amb la col·laboració del Col·legi, una sèrie d’activitats culturals en les què els nostres alumnes han pogut gaudir i aprendre de diferent manera. Els alumnes d’Infantil i Primer de Primària van fer un mural d’una rosa de Sant Jordi feta amb roses de paper més petites. Primer de Primària també va assistir a un espectacle del contacontes. Segon i Tercer de Primària van gaudir d’una magnífica tarda de circ. Els alumnes de Quart, Cinquè i Sisè van assistir en directe a un espectacular show de màgia. Els alumnes de Primer i Segon d’ESO van poder ampliar els seus coneixements de fotografia gràcies al taller què els hi van impartir. A més a més d’aquestes activitats les famílies van tenir l’oportunitat de comprar roses i llibres a les diferents parades que es van muntar al costat de secretaria.

Galeria de fotos

Bookmark the permalink.

Comments are closed.