Setmana de la Salut

Els alumnes d’Infantil i Primària del Col·legi van celebrar durant els dies 2, 3 i 4 de maig la Setmana de la Salut. Aquesta activitat s’emmarca dins la programació del Projecte SI (Salut Integral) que el centre desenvolupa en coordinació amb la Fundació SHE (Science Health Education). L’objectiu és fomentar els hàbits saludables a nivell d’alimentació, exercici físic i gestió d’emocions. És per aquest motiu que durant aquest dies els nens i nenes del Mare han participat en nombroses activitats que promouen tots aquests aspectes. Algunes de les experiències que van poder viure són: realització de diferents tallers de cuina, sensibilització dels àpats més sans amb el tast d’un berenar saludable, participant en diferents jocs organitzats pel alumnes de 6è i passant una matí molt agradable al pati del Cole, bicicletada a càrrec dels alumnes d’Infantil, tallers sobre la gestió de les emocions, dinàmiques per afavorir la cohesió grupal…
En definitiva, van poder viure i compartir, més intensament del què és habitual, el compromís per part del Mare Nostrum per conscienciar tots els seus integrants de la importància de cuidar del nostre cos i la nostra ment a tots els nivells.

Galeria de fotos

Bookmark the permalink.

Comments are closed.