Coeducació i igualtat de gènere (6è d’EP)

dig

Aquest curs escolar els nens i les nenes de 6è de Primària han participat en un programa, promogut per l’Ajuntament de Tarragona, de sensibilització i prevenció educativa sobre temes d’igualtat, de coeducació i de diversitat. El programa s’anomena COETREN, el tren de la coeducació. A classe es va realitzar un taller amb dinàmiques i reflexions sobre tots aquests temes, així com les seves problemàtiques, i a l’àrea d’Educació en Valors Socials i Cívics han continuat tractant aquestes qüestions.
Dins d’aquest marc, alguns dels nostres alumnes s’han presentat al concurs “Edu-Ka … tu també!” que organitza COETREN amb diferents formes d’expressió artística o literària, tot cercant la participació dels nens com a protagonistes d’aquests valors. El jurat del concurs ha decidit atorgar un dels premis a l’obra literària COEDUCACIÓ I IGUALTAT DE GÈNERE, del nostre alumne de 6è, Albert Espallargas Escriu, on exposa les seves reflexions i opinions.
El premi consisteix en un diploma i un val de compra de material escolar pel centre educatiu.
Destacar que també dins d’aquest concurs han obtingut una menció especial Paula González i Maria Zaballos , amb l’obra EL COLOR NO IMPORTA; Mireia Hill i Raquel Castander, amb l’obra VARIETAT DE COLORS; Sofía Arcos, Alba Montiel i Amelie Fernández, amb l’obra NO HI HA COSES DE DONES NI D’HOMES, NOMÉS COSES DE TOTS; i Roser Vallvé, amb l’obra LA NOIA CAVALLER.
(Podeu llegir l’escrit aquí)

Galeria de fotos

Bookmark the permalink.

Comments are closed.