Cerimònia de lliurament de Certificats d’exàmens Internacionals de Cambridge

El passat dissabte, 6 d’octubre, els alumnes que en acabar el curs passat van fer els exàmens STARTERS, MOVERS, FLYERS, KET, PET i FIRST CERTIFICATE, van ser protagonistes d’una cerimònia de lliurament de diplomes a l’Hotel SB Ciutat de Tarragona. El director d’ International House Tarragona va fer un discurs breu a pares i alumnes i tot seguit, es van lliurar els diplomes per nivells.

THE CERTIFICATE CEREMONY OF THE INTERNATIONAL CAMBRIDGE UNIVERSITY EXAMS

On Saturday, 6th October the students who took the following tests: STARTERS, MOVERS, FLYERS, KET, PET and FIRST CERTIFICATE attended a ceremony in Tarragona (SB Ciutat de Tarragona Hotel) to receive their certificates. The principal of the International House English School gave a short speech to both parents and students. After that, they gave out the previously mentioned certificates to them.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.