És emocionant, saber emocionar-se (P5)

L’educació emocional ensenya als alumnes a controlar i gestionar les pròpies emocions, per aquest motiu els Maginets han estat treballant les emocions.

L’objectiu d’aquest seguit d’activitats és que es familiaritzin en el reconeixement de les emocions bàsiques i les comencin a verbalitzar, amb la intenció de percebre-les i ser capaços de gestionar els seus sentiments.

De la mà del Programa SHE, que vetlla per la integritat del nen a nivell emocional, i amb el joc com a recurs per desenvolupar la intel·ligència emocional, els nens han escoltat i fet activitats al voltant del conte del Monstre de Colors, han elaborat la seva pròpia capsa de les emocions, ha realitzat activitats en família relacionades amb aquesta temàtica, entre d’altres.

Així doncs, quan treballem les emocions amb els infants aconseguim que els alumnes estiguin més motivats i els ajuda de manera positiva en el desenvolupament intel·lectual.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.