JORNADA DE PORTES OBERTES

Les Jornades de Portes Obertes són la millor manera de conèixer com és el Col·legi Mare Nostrum.
Ja s’apropa el període de preinscripció per als cicles d’Educació Infantil, Primària i Educació Secundària Obligatòria, per això, hem organitzat una Jornada de Portes Obertes amb la voluntat de donar a conèixer el Col·legi a aquelles famílies que estiguin interessades a escolaritzar els seus fills/es en el nostre centre.

El dissabte, 9 de febrer d’11.00 a 13:00 h teniu l’oportunitat de fer una visita per tot el Col·legi. A les 11:30h tindrà lloc una reunió informativa on podreu conèixer el nostre Projecte Educatiu de la mà de l’Equip Docent. Us volem donar a conèixer qui som, què fem i com ho fem.

També, us oferim la possibilitat de concertar visita individualitzada. Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres per tal de sol·licitar-la:
marenostrum@cole-marenostrum.com o als telèfons: 977 290 613 – 977 290 971

Bookmark the permalink.

Comments are closed.