“Els Tabalets” de P4 us presenten la Bubbi. La coneixeu?

Quantes vegades has llençat el tap d’un envàs de llet al contenidor groc juntament amb la resta d’envasos? O el tap de l’ampolla de suavitzant, o el de l’ampolla d’aigua… Si parem esment al nostre dia a dia, molts dels envasos que utilitzem tenen una tapa o un tap. I, encara que tirar-los al contenidor groc està perfecte, separar-los i guardar-los per a destinar-los a una bona causa és molt millor.

Després de realitzar la visita anual al MAMT, els alumnes de P4 han estat treballant “el mar”. A partir de l’observació directa i de les diverses activitats realitzades al Centre han decidit sensibilitzar als estudiants de conservar la naturalesa i no llençar els plàstics al mar i al mateix temps, reforçar l’esperit solidari.

Aquest projecte de la classe “Els Tabalets”, a més a més, també té un doble objectiu, la recollida de taps, amb els quals es pretén col·laborar en el finançament de nens i nenes que pateixen malalties desconegudes o degeneratives i que necessiten materials mèdics, operacions, adequar els seus espais… Així doncs, els alumnes de tots els cursos van dipositant els taps solidaris en una enorme balena, batejada amb el nom de Bubbi.

Galeria de fotos

Bookmark the permalink.

Comments are closed.